Мавриций Или Малдиви: Кое Е По-добре?

Знам, че в Мале резултатите излизат за 24 часа. PCR тест при влизане в страната, който да е направен 96 часа преди дата на пристигане в страната на английски език. Himmafushi (Himmafushiisland) – че е населен остров на 17 километра от остров Мале, като част от атола Каафу, атола Северно Мале. Например остров Вилингили, който има невероятни плажове и чисти води. Например, това е остров Маафуши, на който има около 50 хотели за всеки бюджет. Следва обяд на пясъчен остров и малко почивка малдиви април 2021. Тя е на два етажа и има частна ивица от плажа и гледка към Индийския океан. Вече два пъти се връщам от Малдивите с този полет и с мъжа ми трябва да убиваме няколко следобедни часа след трансфера. Така че, когато избирате този полет, имате 12 -часов полет, което в сравнение с други опции е доста добро. Момчето, което прави туровете е супер забавен и найстина му се работи. Проверявам как да се предвижа от летището до хотела (обикновено търся отново коментари в tripadvizor) или разни форуми, търся какво може да се прави или види, малдиви столица пак там.

Не разчитайте на хранителни стоки в магазините – асортиментът е оскъден, няма какво да се купи. Количките за придвижване на гости се дезинфекцират по няколко пъти на ден. Както казах островът не е съвсем малък и вариантите за придвижване са 3: пеша, с наем на колело $7,20 на ден, с безплатни голф колички – карат се от персонала – звъни се на рецепция и до минутки колата е пред бунгалото ви, готова да ви откара, където ви хрумне. Най бюджет начин да стигнете до Малдивите от себе си е да си купите евтини билети за основен транспортен възел в Азия (Банкок, Куала Лумпур, Хонконг) и го прехвърля на полетите на авиокомпаниите, нискотарифните авиокомпании (AirAsia, Cathay Pacific, Шри Л Airlines). Не си мислете, че с ограничен бюджет не може да си доставите това удоволствие. Иначе за снимки са хубави, но на практика не видях 1 човек от къщичката да слиза във водата. Защото гледам, че при по-изгодните оферти на Катар се каца в 15ч и се чудих дали това е проблем за трансферите, малдивите карта тъй като нали до някакъв определен час ги правили следобед и после не. Мисля че бунгалата над 460 ги водят сънсет бунгала.

Основният ресторант «Reethi» е разположен на три отделни павилиона над водата, специализирани в три области: малдиви валути ресторант «Aqua» (италианска кухня), «Fire» (азиатска кухня) и «Earth» (френска бирария). 391 до към 480, но най-хубав достъп до плажа имат тези, над номер 460 – в по-малките номера баните са отворени, в тези над 460 не, но пък плажът отпред си заслужава. Освободени от тези изисквания са деца до 5.99 годишна възраст. Аз не съм от най шнорхел-плаж тип човек, но приятелката ми е и много й хареса (основно шнирхелинг-а, Маафуши може да бъде леко скучен, но зависи какво търсите). Аз работя в тур. Свинско НЕ се предлага. ОИ се обслужва в основния ресторант на бюфет, като гостите НЕ си вземат директно сами храна, а персонал любезно им слага по чиниите. Кафе-най-хубаво беше в основния ресторант. Има няколко ресторанта: италиански, тайландски, кафе ресторант, основен, бийч бар (няма храна), 2ри бийч бар при водните спортове ( така и не го посетихме него) Имало е Зиро ресторант – май е бил за някакви салати, с произведени на място продукти, но от март месец е затворен, заради Ковид. Huvafen Fushi е луксозен курорт, разположен в Северен Мале Атол на Малдивите. Със своята чиста, съвременна архитектура, внимателно обслужване и внимание към детайлите, курортът, който е разположен в биосферата на ЮНЕСКО на Атол Баа и само на 30 минути със самолет от Мале Интернешънъл, поставя Малдивите на картата като дестинация не само за двойки, но и за семейства и приятелски групи.

И така, влажният сезон или сезонът на дъждовете на тропическите острови започва през май и продължава до октомври. 1. Любителите плажни празници По-добре е да отидете на Малдивите в началото на зимата, например през последното десетилетие от декември или през януари, така че туристите да не открият дъждовния сезон. В национален парк Минерия и изграден водосбор още през 3 век от крал Махасен. Турците от Варна, хотела още не съм го платила, колебаем се между Курумба и Лили бийч, но ще го взема или от ТУИ или от Дертур. Затърсихме си Хидропланчето, но тук не може така всеки да си търси нещо… Малдивите са истински рай на Земята, за който всеки пътешественик мечтае. Дрес кодът, който трябва да спазвате по време на обяд или вечеря в ресторантите по време на вашата почивка на Малдивите ,в повечето случаи е небрежно елегантен, т.е. Ако планирате да посетите архипелага по това време или вече сте резервирали билети, тогава тук ще намерите всичко, което трябва да знаете, какво да очаквате и какво да планирате напред. Фериботното разписание, което е най-евтиният транспорт, е сложно и неудобно. Освен всичко останало хлапетата са в непринуден контакт със свои връстници от всички точки на земното кълбо, което създава предпоставки за културно и социално обогатяване от ранна възраст.

If you have any sort of inquiries regarding where and how to use малдиви столица, you could call us at the web-page.

The Author

phillippbrewis1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den Norske Klubben Torrevieja, Calle Almudena 46, 03182 Torrevieja ~ Tlf 96 571 63 26 ~ E-mail: info@dnkto.com